SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS

.
HVOR
200m nedenfor T-banestasjonen.  Du passerer en bom og Sognsvannskiosken på venstre side og rett nedenfor er start og mål.

STED 
Her finner du arrangementet på Google Map med informasjon.

GI  ARRANGEMENTET   EN   VURDERING
Vi ser gjerne at du gir arrangementet en vurdering og det er også mulig å
skrive en anmeldelse.

LØYPEPROFIL
Her 
finner du hvor løypa går og hvor i løypa 1, 2 og 3km er.

Sognsvann Rundt Medsols
er det eneste kondisjonsarrangement i verden med værgudene som sponsor.  


HISTORIE 
Det hele startet onsdag 9.mai 2001 med 3 deltakere.  Det var den samme dagen som den siste isbiten smeltet i Sognsvann det året. Vi kalte det testløp i begynnelsen men gikk over til nummereringen vi siden har holdt.

HJEMMESIDEN

Den første hjemmesiden for SRM (Lå under kondis.no)
Hjemmeside med logo.
I jubileumssesongen 2005 fikk vi ny hjemmeside og vi fikk egen logo.
Eget domene og ny hjemmeside så dagens lys i 2006.
I 2010 gikk vi så over til den tredje utgaven av hjemmesiden. (srm.as)
Den hjemmesiden du er på nå er den fjerde utgaven og den gikk vi over til i 2014.


TANKEN BAK 
Den nedre grusveien rundt Sognsvann har i mange år vært en av de mest brukte treningsløypene i Norge. Her finner du folk på alle nivåer, fra de som ikke har trent på mange år til de som representerer Norge i forskjellige idretter. Vatnet er idyllisk, og den 3258 meter lange løypa rundt er lettløpt og flat, men med enkelte småkuperte partier.
Vi har i lengre tid tenkt at her burde det finnes et testløp der folk kunne få notert sin personlige rekord, og med Sognsvann Rundt Medsols har nå alle muligheten til å teste sin egen form i et uhøytidelig treningsløp.

Særlig håper vi SRM vil inspirere de som nettopp har begynt å trene. Her vil en lett kunne sjekke at formen gradvis blir bedre. SRM vil også kunne inngå i programmet for familier som vil bruke en kveld i lag i vakre omgivelser utendørs. Sognsvannsområdet er ypperlig for grilling, bading, strandvolleyball og annen leik og moro. Ved å legge inn en SRM-runde eller tre, vil både dukkerten og grillmaten smake enda bedre.

SRM er også ment å være et sosialt arrangement der praten går livlig både før start og etter målgang. Her kan en treffe gamle kjenninger og bli kjent med nye spennende mennesker.

med vennlig hilsen fra initiativtakerne
Runar Gilberg og Heming Leira
Mai 2001

Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:
    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar