Påmelding SRM/Kjøp av Tidtakerbrikke


Registrering av deg som deltaker (påmelding) skjer automatisk ved kjøp eller leie av tidtakerbrikke. Brikken hentes på Sognsvann før start (17:00 - 17:45). Brikken festes med bånd rundt ankelen.

VIKTIG: for å få tid må du lese av brikken etter målgang.  (Se video nederst)

KJØP DIN EGEN TIDTAKERBRIKKE
Kjøper du egen tidtakerbrikke hos oss slipper du å melde deg på hvert enkelt løp. Du tar med deg brikken til  hvert løp og kan starte direkte kl.18:00 på de løpene du ønsker å delta på.

Egen tidtakerbrikke kan du kun kjøpe over nett. Vi selger ikke egen tidtakerbrikke på Sognsvann.


HER KAN DU MELDE DEG PÅ  Søk frem Sognsvann Rundt Medsols for datoen du ønsker å løpe på.

LEIE AV BRIKKE
Hvis du derimot foretrekker å leie brikke på hvert enkelt løp melder du deg på løpet enten ved å registrere deg over nett (SENEST kl.15:00 på løpsdagen) og henter brikken på Sognsvann. Eller du kjøper brikken på Sognsvann hos vår tidtakeransvarlig fra kl.17:00 til 17:45. Møt opp senest 17:30 Det er alltid stor kø de første onsdagene.


BRIKKE KJØPT ANNET STED ENN HOS SRM MÅ REGISTRERES FØR LØPET

Har du egen EMIT-tidtakerbrikke som er kjøpt annet sted enn på SRM melder du deg på løp (på Sognsvann, som beskrevet over) og betaler 150.-kr. Du vil da ha de samme rettigheter som ved kjøp av egen tidtakerbrikke. (garanti for inneværende sesong + 2 sesonger til) Husk på å oppgi brikkenummer.

Leiebrikke: 50.-kr.
Brikke kjøpt annet sted: 150.-kr.
Egen tidtakerbrikke: 683-kr.

BRIKKEN HENTES PÅ SOGNSVANN kl.17:00 -17:45 på løpsdagen 
Har du betalt for leiebrikke på nettet henter du brikken på løpsdagen for det løpet du har meldt deg på til.
Har du betalt for egen tidtakerbrikke ligger denne å venter på deg hver onsdag slik at du ikke trenger å delta den onsdagen du har meldt deg på.

Garantien er ute for brikker kjøpt i 2013 eller tidligere.  Du kan imidlertid bruke brikken helt til batteriet går så du trenger ikke kjøpe ny brikke før det. (mange brukte brikken for syvende år på rad i fjor)
Når brikken ikke virker lenger må du kjøpe ny.
Brikke som ikke fungerer og er kjøpt i 2014 eller senere leverer du til tidtakerne på Sognsvann og de vil ordne med ny brikke. Møt tidlig (før 17:30, for brikkebytte)

SKAL DU HA TID MÅ DU LESE AV TIDTAKERBRIKKEN
Viktig: LESE AV TIDTAKERBRIKKEN ETTER MÅLGANG  (ikke gå tilbake over mållinjen før du har lest av tidtakerbrikken)PÅMELDINGSDATOER
SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS
Du kan melde deg på ukens løp f.o.m. onsdag kveld kl.19:00 uka før.

Har du egen tidtakerbrikke trenger du ikke melde deg på.MOTBAKKELØPENE I MARIDALSALPENE
Starter i begynnelsen av juni (alle løp på tirsdager, unntatt Gaupekollen Opp) og påmeldingen i begynnelsen av mai. Hvert løp åpner for påmelding 4 uker før løpet finner sted. Du finner alt om Motbakkeløpene i Maridalsalpene her.

ØYAKARUSELLEN
arrangeres i juli (alle løp på torsdager) og påmeldingen begynner i midten av juni.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar