onsdag 17. august 2016

SRM tar nå imot betaling med Vipps på Sognsvann

SRM vil gjøre det så enkelt som mulig  deltakerene. Nå kan du også betale med Vipps på Sognsvann
Vi har har fått en rekke forespørsler fra  deltakere de siste månedene om det er mulig å få betalt med Vipps, nå blir det det.
Vi i Sognsvann Rundt Medsols har som en av våre målsettinger med arrangementene våre å gjøre ting så enkelt som mulig. Det gjelder både for deltakere og arrangører. Noe vi også har lykkes bra med synes vi med tanke på at vi har arrangert løp for hele 350 deltakere med kun fire arrangører. 

Nå som Vipps har blitt så innarbeidet ønsker vi også at folk skal kunne betale med denne metoden. Med flere forespøsler den siste tiden åpner SRM nå for dette fra og med i dag.

Samtidig minner vi på at vi har antagelig en av verdens tettest-på-arrangement- betaling over nett. Helt frem til kl.15:00 på løpsdagen går det an å melde seg på over nett. Da slipper du som deltaker å stå i kø på arrangementsstedet.

Sognsvann Rundt Medsols har alltid vært tidlig ute med ny teknikk og så tidlig som i 2012 var det mulig å betale over mobil med Izettle. Etterspørselen var imidlertid så liten at en sluttet med systemet etterhvert.
Nå er tiden tydeligvis mer moden og vi er glad for å kunne tilby våre deltakere denne muligheten.

Påmelding over nett til kveldens 459.Sognsvann Rundt Medsols frem til kl.15:00, og rekker du ikke kan du altså betale med Vipps over mobil på Sognsvann.

Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:
  

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar