torsdag 11. august 2016

Erling Hisdal vant Sellanrå Opp for tredje år på rad


Det var mye som var ganske likt på Sellanrå Opp i 2016, hvis en tenker på utgaven før i 2015.
Nydelig vær, sjøl om det kom en liten regnskur, men da var allerede flere i mål. Da alle var i mål hadde også regnet gitt seg. Men 20 grader på Sellanrå og flott utsikt var det med mye sol.  Løypene var bortimot rekord tørre hele veien.

Raske ifjor, enda raskere i år
På toppen av resultatlistene fant vi også i år Erling Hisdal, Tjalve som dermed vant for tredje gang på rad. I år enda litt raskere enn de to siste årene. 15.48 var den fjerde raskeste vinnertiden.
Tove Andersen, Rustad løp også litt raskere enn i fjor da hun vant, men det ble med andreplass i år . For raskest var klubbvenninde Marit Vala. 19.33 var den tredje raskeste vinnertiden, kun Ingrid Damgaard og Inger Liv Bjerkreim Nilsen har vunnet på bedre tider.

Tar vi med at det i fjor var 64 fullførende deltakere og i år 65, ja da skjønner en at mye var likt. Men likt betyr ikke nødvendigvis kjedeligere, nei tvertimot det var riktig så fint selv med bitte litt solregn.


Gavekort ble trukket ut men ingen fikk
Som vanlig ble det trekning av gavekort blant de tilstedeværende deltakerne når alle var i mål, dvs. det var ingen gavekort å trekke ut. Men vinnerne skal få sin belønning i...når vi får inn flere gavekort.

Gro tok tak da SRM-arrangørene var få
Vi takker også Gro som hadde gått til toppen for å heie på sine unge favoritter og på eget initiativ hjalp til med brikkeinnsamlingen fra løperne , noe som kom meget godt med da undertegnede denne gang var alene på toppen av arrangørene.
​Gro er sjøl arrangør og et løp vi har hørt mye godt om anbefales herved Mistbergløpet, arrangert av Nordre Eidsvoll I.L
Her et bilde som tyder på at det er flere arrangører som har god kontakt med værgudene:
​På deres hjemmeside kan du se flere bilder og bli informert om  Mistbergløpet
Bilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar