fredag 29. juli 2016

Gressholmen Kro Minneløp et minne av en strålende sommerkveld ved fjorden

Prøveløping er obligatorisk på Øyakarusellen og ekstra nødvendig på Gressholmen der det er mye endringer i retningene og hvor løypa også krysser seg sjøl. Her er vi på vei ned fra toppen av Heggholmen med utsikt bl.a. mot Nesodden Foto: Heming Leira
Det ble en fortreffelig avslutning på årets Øyakarusell på Gressholmen. Været var fortreffelig, deltakerne var fortreffelig og Øya har alltid vært fin.
Gressholmen Kro har alltid vært samlingspunkt før og etter løpet helt fra starten av Øyakarusellen i 2010. Så da kroa skulle pusses opp i år og vi dermed ikke hadde noe sted å spise etter løpet bestemte vi med en gang at vi skulle ha løp og vi skulle ha mat.
At vi måtte skifte navn fra Gressholmen Rundt til Gressholmen Kro Minneløp sa seg sjøl.
Derimot var dette med mat en større utfordring. Men er det noe problem´a?
Nei ikke når du har deltakere fra Oslo-fergene! Martine stilte opp og organisert det hele og vips hadde vi mat og drikke.

Sjølve løpet ble vunnet av Martin Kjäll-Ohlsson, Vidar og Maja Ellefsrud, Nesodden IF. 16.10 av Martin var bare 14 sekunder bak hans egen løyperekord fra 2014.
Maja og Martin fulgte opp sine respektive seiere fra Lindøya Rundt og ble stjernene av Øyakarusellen i år sammen med Hallvard Eriksen Buer som vant de to første løpene Hovedøya Rundt og Langøyene Rundt.


Foto: Heming Leira

Etterhvert har det kommet opp kiosk på Gressholmen, med et godt utvalg og vi anbefaler alle som er en tur ute på øya til å stikke innom den.
Med en del vind denne torsdagen fant vi en lun plass bak kiosken og inntil Kroa er tilbake (forhåpentligvis neste år) blir dette tilholdssted (basecamp).

Etter løp i strålende solskinn, bading i vann med minst 22 grader ble det etterhvert samling til mat og drikke. Det  var stor enighet om at maten fra Gunnar Ruud smakte fortreffelig og gled ned med dertil egnet drikke.  Foto: Heming Leira


Vi kommer med flere bilder etterhvert fra Gressholmen Kro Minneløp, bl.a. en rekke bilder av deltakerne i action tatt av SRMs eminente fotograf Stian S. Møller

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar