torsdag 2. juli 2015

97 bilder fra sommerhete på Sognsvann Rundt MedsolsSøstrene Sverdrup-Thygeson: Lise, Mari og Unni viser ekte idrettsglede!

Svetten silte i varmen på de 173 løperne som tok turen til det 421. Sognsvann Rundt Medsols
og fikk seg en løpetur i varmen. Mange benyttet seg også av varmen til å få seg det første badet for sesongen.Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:


   


En fantastisk deilig onsdag på Sognsvann med 23 grader. Plutselig krydde det av badegjester som lå strødd langs vannet. Nå kunne en se  fruktene av arbeidet byplanetaten hadde gjort med å så nytt gress på våren.
Senest ifjor var det knappt et gresstrå å se på samlingsplassen for Oslo Triathlon, nå var det grønnt som en brokkoli!
For første gang i SRM-sesongen var ikke løperne i flertall rundt vannet. Men dispilnerte løpere så ut til å ta bra hensyn til de gående badegjestene slik arrangementsansvarlige for SRM på det sterkeste oppfordret til.

Det var mange som merket varmen godt, men fra langt nord i landet kom Nordreisjenta Agnethe Kaasen å viste at en kan løpe fort i varmen også!

Etter løpinga var det SRM-løperne som inntok badeplassen nederst ved vannet med bebudet grillings. Er det noen som er bedre til å kombinere kroppspleie og det sosiale enn løpere?

173 deltakere svettet atskillige litere. Kvinneandelen var  også denne onsdagen over 30, nemlig 31%.
VINNERE I DET 421.SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS
MENN
FornavnEtternavnKlubbTid
1RHelgeLangenRindal IL10:23
2RØyvind MoenFjeldKjelsås22:08
3RMichalBrandeburaPrivat34:45
4RJan ChristianKaltenbornTjalve45:46*

KVINNER
FornavnEtternavnKlubbTid
1RIngeborgDahlRingkollen Skiklubb11:57
2RHilde RuudBakkeliRye SK26:47
3RAgnetheKaasenPRIO38:58*
* Aldersrekord


ALLE   RESULTATER

Rekorder i varmen
Sjøl på årets varmeste dag i Oslo, 23 grader, ble det satt en rekke personlige rekorder og aldersrekorder.
På kvinnesiden satte den 18 år gamle langrennsjenta Agnethe Kaasen aldersrekord for 18-åringer i sin debut på Sognsvann. Tre runder ble unnagjort på sterke 38:58 . Sjøl om tre runder i denne løypa er snaue 10 km (9774 m) har de fleste beedre 10km pers enn bestetid på tre runder på Sognsvann.
Kun 13 løpere har løpt raskere enn Nordreis-jenta. Løyperekorden har Christina Bus Holth med 35:02

Kari Madslien løp en runde på 12:06 som 49 åring og dermed aldersrekord. Eldste kvinne som har løpt under 12 minutter er Bølers Hilde Henriksen med 11:51 som 50-åring.

På herresiden satte Jan Christian Kaltenborn, Tjalve aldersrekord for 35 åringer  på fire runder med 45:46
Det er også blant de aller beste tidene totalt, men noe svakere enn hans pers på 44:21 som er på femteplass på Adelskalenderen på fire runder.  Løyperekorden innehas av Eirik Gramstad med 41:14

Joergen_Lindalen.jpg

Alle foto: Jørgen Lindalen 

Adele Flakke Johannessen tilbake på Sognsvann etter sitt andre Nordmarka Skogsmaraton for en drøy uke siden der hun tok en flott andreplass med tiden 3:10:13. Adele lot ikke varmen hndre henne i å løpe tre runder på 42:29Helge Langen, Rindal IL vinner 1 rundern på 10:23 i debuten på SRM.
11:02 og femteplass av 14-åringen Olaf Martin Talmo.Kari Madslien, eminent løper fra Nydalen Skiklubb gjorde sitt andre SRM gjennom tidene. Med 12:06 ble det andreplass og hun splittet dermed søstrene Dahl fra Ringkollen Skiklubb fra å ta dobbeltseier. Tiden ga også aldersrekord for 49-åringer. Fra før har Kari aldersrekord for 48-åringer. Kari har satt aldersrekord i begge løp hun har deltatt i. 


Vegar Solnørdal 11:38Anders Bjørnsen, Helling Dream Team 12:26

11:57 og seier på en runde igjen av Ringkollen Skiklubbs Ingeborg Dahl

Espen Ringom var nok fornøyd med å avslutte etter en runde  denne onsdagen, som  gikk på 12:06. Det kunne ha blitt hardt å henge på Agnethe Kaasen som her ligger på rygg, på to harde runder til i varmen. 
Trond Hansen, Vidar 50:49 på fire runder
Jan Christian Kaltenborn aldersrekord på firerundern


Meike Hesselink åttendeplass med 13:37

Jon Grunnan i mördarbacken. Med 12:13 kom han seg med på førstesida av resultatlista.


Louise Skak her i dansk drakt, men løpsnorge har forlengst trykket danske Skak til sitt bryst som en av "våre". Skak har holdt til  i Norge i noen år nå og enhver løpsarrangør vil gjerne se henne på sitt arrangement. Rask og charmerende blid var hun også da hun gjorde unna SRM-debuten på 43:54 på tre runder. Tirsdag debuterer hun i Motbakkeløpene i Maridalsalpene i løpet Fagervann Opp, hvor det fortsatt er noen få (7) ledige plasser igjen.

Stian Løken med eller uten brikke?

Solgunn Marita Tverfjell tredjebest på to runder kun slått av "ungdommen"Christopher Aalholm holdt ut i tre runder.
SRMs egen arangør Klara Lyngnes 29:41 sesongbeste på to runder i varmen. Bak puster Rolf Meek tungt. Med 14:06 ble det sesonbeste for 65 åringen!

SRMs egen arrangør Liv Berit Jegtberg Lystad, foran 14:26

Trine Vågen, KOLL sesongbeste med 15:02


Aero Boranto med sesongdebut i Sognsvann Rundt Medsols. Meksikanske Boranto er en gammel SRM-venn med debut så tidlig som i 2006. Sesongdebuten ga 15:18


Hilde Gjelsvik i godt sig

Maren FeragenElse-Beate Pytte Didriksen er en av veteranene på SRM. I SRM_sammenheng betyr "førstesidepike" noe helt annet enn i den kulørte pressen. Det er ekstra gjevt å ligge på førstesiden på adelskalenderenfor de som har flest løp på SRM. Didriksen er to plasser unna å komme på førstesiden. Med 120 løp er hun fem løp unna, men førstesidepikene gir nødig fra seg plassen og er så godt som alltid å se på Sognsvann!

Kristin Blomberg Pedersen (lange strømper)  klar med solbrillene løp 2 runder i varmen

RYEs egen Svein Hansen tok også en tornder
Vi talte hele fire løpere i sportsbarenvognklassen , denne onsdagen. Familieløp i høyeste grad.Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar