fredag 19. juni 2015

Flotte løpsforhold da Nydalen Skiklubb vant tre distanser

Fokusert Ragnar Stølsmark på vei mot NM-form i sin SRM-debut  Foto:Jørgen Lindalen

Det var en meget grå og kald dag med regn onsdag 17.juni. Men da klokka var litt over fem hadde regnet stoppet og da det var klart for det 419. Sognsvann Rundt Medsols, det 11. for sesongen, hadde temperaturen også steget til 11 grader.
Og det beste av alt var at det var vindstille! Våren og forsommeren 2015 vil bli husket som sesongen da vinden dominerte Sognsvann.
Det var mange av løperne som priset de gode løpsforholdene og vi fikk en rekke sesongbeste og perser av løpere som har løpt mange løp tidligere i år. 


Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:


 
   124 deltakere var det laveste deltakertallet for året.
Kvinneandelen var denne gangen "bare" 22,5% mot 32-38% de siste onsdagene.

Disse vant de forskjellige distansene på Sognsvann denne onsdagen:

MENN
FornavnEtternavnKlubbTid
1RRagnarStølsmarkGTI Friidrett09:56*
2REliasJonssonNydalen Skiklubb21:34*
3RAndersNordbergNydalen Skiklubb32:28

KVINNER
FornavnEtternavnKlubbTid
1RIda MarieDahlRingkollen Skiklubb11:53
2RSiriSømme30:57
3RLouiseOramNydalen Skiklubb40:40

* Aldersrekord

ALLE   RESULTATER

De gode løpsforholdene ble godt utnyttet av Ragnar Stølsmark fra GTI Fridrett i sin SRM-debut og Elias Jonsson, Nydalen Skiklubb som satte aldersrekord for henholdsvis 30-åringer og 16-åringer.

På Stavanger Friidrettsklub sine sider skriver Einar Søndeland at nå er "NM-form i anmarsj for Ragnar Stølsmark." Stølsmark hadde både i 2010 og 2011 12.beste tid på 10.000 på Norgesstatistikken

ALLE FOTO: JØRGEN LINDALENBjørn Ivar Nilsen, Vidar tilbake på Sognsvann etter to års pause, løp på 33:47 på trerundern og om en drøy uke er det Kristinaløpet hvor Nilsen har en rekke topplasseringer.Bakerst jager 49 år gamle Frode Talmo ungdommen. Med 11:26 ble det sesongbeste. Fredag løper han St.Hansgaloppen sammen med sønnen Olaf Talmo. På 1 runde på Sognsvann henger han ikke med sønnen, kan han det når distansen blir 14,5 km ?Pål Surén, Dream Team 11:42 og pers! Vi gratulerer!!

Ida Marie Dahl, Ringkollen Skiklubb med nok en seier i Sognsvann Rundt Medsols. 11:53 var tiden denne kvelden.


Henrik Kvisgaard, Hytteplan  med personblig rekord på 1 runde. 12:01. Vi gratulerer!
Snart nede på 11 minutter storfint!


En trio på vei forbi et av kraterne på Sognsvann (fra den gang det var vulkansk aktivitet?) I rødt Espen Ringom som  ankom med rulleski. Lørdag løper han Nordmarka Skogsmaraton....på beina og bakerst men ikke minst Vegar Solnørdal. Begge satte sesongbeste med henholdsvis 38:35 og 38:36


Tidligere SRM-arrangør og fagforeningsløeder i SRM Bergsvein Byrkjeland leder an trioen foran Christopher Aalholm som setter sesongbeste på 3 rundern med 42:15
Og bak Byrkjeland noe så ekstremt som en Tim Bennett, tidligere SRM-arrangør, Kondsipresident osv.osv. som gjemmer seg for fotografen??!!
Antagelig første gang i verdenshistorien at vi opplever en anti-pr.kåt Bennett eller så han ikke fotografen???
Lørdag løper han Nordmarka Skogsmaraton og vi regner med at han er seg sjøl igjen å smiler synlig til fotografen.


Jan Øyvind Schneider, Bundebygg da er det snakk om flere runder.
Dette var løp nr.240 Schneider ligger på tredjeplass på Adelskalenderen for flest Sognsvann Rundt Medsols løp.


Frode Klevstul løper heller ikke i år lisensbelagte løp. Men Sognsvann Rundt Medsols er han å se på hver onsdag. Øyvind Sørgjerd, Telenor gjorde sesongbeste med 13:26


Berte Søbstad, Statoil BIL med sesongbeste på 17:53 holder seg svært sprek i sitt 60. år 107 løp i Sognsvann Rundt Medsols har forhåpentligivs bidratt litt til det.


Det var spådd bare 8 grader og usikkert for regn. Noe vi kan se arrangørene Håvard Bakken, Sharon Broadwell og Jeanette Grunnan var godt forberedt på med solide jakker. Men værgudene sviktet ikke denne  onsdagen heller og spanderte både oppholdsvær og et gløtt av blå himmel og sol underveis. DET var første gang den onsdagen.
Vi tror det er torundervinner Elias Jonsson som her jager først mot mål og aldersrekord for 16-åringer, mens klubbkollega Anders Nordberg perser og løper på sterke 32:28 på tre runder.

Bjørn Ivar Nilsen, Vidar tilbake på Sognsvann etter to års pause, løp på 33:47 på trerundern og om en drøy uke er det Kristinaløpet hvor Nilsen har en rekke topplasseringer.

Per Wirehn perset i sitt andre SRM-løp med sterke 22:47

Mens datter Jeanette Grunnan registrerte deltakerne følr løpet og ga tider etter løpet
var mor Unni, SRM-veteran, ute med lille Theo som har fått med seg nesten alle SRM i år!
Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar