torsdag 30. april 2015

SRM med første Månedens Premie og feiring av tidligere arrangør Tim Bennett
Det var spådd bittelite regn denne onsdagen ....og det kom 5 over sju. Så det ble nok en flott solrik Sognsvann Rundt Medsols i det 412. løpet 228 løpere deltok i årets fjerde SRM.

HUSK: ALLE BILDER KAN SLÅ OSS OPP I STOR UTGAVE VED Å KLIKKE PÅ DEM

ALLE FOTO VED JØRGEN LINDALEN


Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:   HUSK: ALLE BILDER KAN SLÅ OSS OPP I STOR UTGAVE VED Å KLIKKE PÅ DEM
ALLE FOTO VED JØRGEN LINDALEN


Årets første "Månedens Premie" ble trukket ut. Månedens Premie fungerer slik: Alle som løper alle onsdagene i måneden er med i trekningen av 1  gavekort fra Løplabbet til verdi av kr.1600 da kan de velge fritt mellom alle skoene de kan finne på Løplabbet. For å kunne vinne må du være til stede ved startseglet 17:30 da foregår trekningen, det holder altså ikke å være ute å varme opp rundt vannet.


MÅNEDENS PREMIE
Årets alle første vinner ble Unni Bente Norangshol Haugen
Neste trekning skjer siste onsdag i mai.
Det ble også trukket ut to ekstra gavekort a kr. 500 blant de 54 som hadde løpt alle tre tidligere løp i april.

VINNER AV GRATIS STARTKONTINGENT I NORDMARKA SKOGSMARATON
Det ble også trukket tu en heldig vinner som får starte gratis i Nordmarka Skogsmaraton. Vinner ble: Ketil Stølen, som nylig passerte 200 SRM løp.Han trives rundt Sognsvann!
MASSASJE ETTER LØPET
Etter løpet ble det også massasje ved Synergi Helse som hadde med seg to massasjebenker som ble brukt helt fra de første løperne kom i mål 18:15 og frem til litt over sju.

VINNERE I DET 412. SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS 29.APRIL 2015


MENNKVINNER
FornavnEtternavnKlubbTidFornavnEtternavnKlubbTid
1RHågen UrsethPrivat9:56Pernille KAntonsenVidar11:20
2ROla MatreModum 22:26MarenEliassenPrivat25:17
3RAskild V.LarsenPrivat36:00:00Ann K.DyrkolbotnVidar42:28

ALLE RESULTATER


Sognsvann Rundt Medsols er et familieløp også blant arrangørene. Her er det tidtakersjef Elisabeth som har god hjelp
I bakgrunnen ser vi tidligere SRM-arrangør Håkon Høst nå en av sjefene for Nordmarka Skogsmaraton. En av norges raskete i sin klasse både tilo fots og på ski var på Sognsvann for å informere om Nordmarka Skogsmaraton.Denne onsdagen var en av mange med et ekstra innslag og her følger løperne nøye med.


For hvem entret SRM sin egen stein? Jo tidligere SRM-arrangør Tim Bennett. Søndag løp han London Marathon og slo sin gamle pers fra 2001. Ganske riktig det samme året som Sognsvann Rundt Medsols så lyset fra sola over Sognsvann. Dette måtte vi selvfølgelig feire. Som den store elsker av Tour de Fance og andre sykkelritt fikk nå Tim endelig oppleve å stå på (stein)podiet og riste champagneflaska akkurat som på de store sykkelritta på kontinentet!


Så bar det ut på den ville ferd ved vannet. I innersporet den lange slanke hollender vanligvis limt fast til en barnevogn men ei denne gang. Gerard Cornelissen fra Vidar med flying start.Flere puljer fulgte og alle skulle til seters for å gjøre seg fete på færreste mulig sekunder.
Talmo den store med pannebånd fikk følge av en annen med pannebånd og får du ikke øye på henne i klyngen så klikk på bildet for stor utgave å se at vår kjære Christina Bus Holth er tilbake etter langt skadeopphold, fortsatt langt fra i gammelt slag men såpass at hun bruker konkurranser som NM i terrengløp og Fredrisktadløpet til å komme i formSe der! Der kommer vogna og nå er det Meike som rett fra Terrengkarusell for ungdommen dagen før skifter ut arrangøransvaret med egen løping

Heming er ofte ved startstedet også denne onsdagen.
Hågen Urseth tok nok en seier ved Sognsvann 09:56 var årsbeste men ikke pers. Det ble det derimot på Simen Kruger som noterte 09:58Denne mannen er ikke god! I år hadde han et mål: Å se om han kunne løpe under 10:30 i år også.

Det klarte han i årsdebuten. 10:29 

Hvor gammel han er ? 54 år...som vi sa den mannen er ikke god!

Stakkars deg om fdu mter han i duell i klassen for superveteraner i Holmenkollstafetten.

Skal du få levert pinnen til neste mann må du ikke følge denne karen, da kommer du til å stupe før vekslinga.

Nei barnevogntrilleren er ikke med i Sognsvann Rundt Medsols denne gangen.

Stein Erik Wendel har løpt masse løp rundt Sognsvann. Tidligere deltok også barna mye.

Ole Arne Eiksund og Tim Bennett har kjempet mange dueller gjennom årene og bruker hverandre som treningssparrere. Men denne onsdagen var det rolig, rolig tur for begge. Å slik er det for amnge som dletar i SRM, de bruker løpet som et sted de kan ta en rolig treningsøkt og så får en med seg alt det sosiale i tillegg.


3 løpere 10 bein. Vinner av Månedens Premie Unni Norangshol til venstre

Trond Kildal ny i arrangørstaben i år benytter onsdagene når han ikke arrangerer til å løpe sjøl, noe de fleste arrangørene gjør.Hard fight mot mål Jon Grunnan råner oppover MõrdarbackenBesøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar