mandag 27. april 2015

SRM gratulerer sin tidligere medarrangør Tim Bennett med maratonpers i London!

Tim Bennett slo sin 14 år gamle rekord på maraton i London Marathon. En rekord  like gammel som Sognsvann Rundt Medsols som startet i 2001 også for 14 år siden.
Tim Bennet var med å arrangere Sognsvann Rundt Medsols i mange år og det er en glede for SRM å gratulere Tim med den nye rekorden.
Etter at Tim besluttet å gå ut av arrangement som arrangør, et valg han måtte gjøre den mannen har like mange hatter, for ikke å si løpebuffer som tusenbeinet har bein.

Men vi har heldigvis sett Tim like mye på Sognsvann etterpå. Det er få onsdager vi ikke ser ham ved vannet. Vi ante at noe stort var på gang da han gjorde som ifjor perset på åpningsløpene i årets sesong.
Dette skrev Tim under bildet som er hentet fra hans Facebookside:

"Endelig lykkes jeg: 3.02.42 og ny pers med 1,37 min Uttrykksikonet smile fantastisk moro å være i nærheten av sub 3 egentlig hele veien. Løp 2.halvdel ca 2 min dårligere enn første. Persen min stod i 14 år!!! Så det var på tide. Resten av dagen skal jeg bare smile!!! ‪#‎londonmarathon‬ ‪#‎PB‬ ‪#‎runhappy‬ ‪#‎behappy‬"
Her

Her ser vi Tim Bennett ssammen med Kari Zimmer arrangere det 85. Sognsvann Rundt Medsols 9.juni 2004. Som vi ser er Tim allerede i Tour De France-stemning. Hver juli forlot Tim SRM for å dra ned til Frankrike å hyle og skrike på alle syklistene.Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar