fredag 24. april 2015

Barnevognonsdag med massasje

Her på Sognsvann Rundt Medsols-siden lanserer vi et nytt ord og en ny hashtag: #barnevognonsdag. Minimum for at det skal bli en barnevognonsdag: 3 barnvognløpere!

Under onsdagens 411 Sognsvann Rundt Medsols var det 3 løpere med barnevogn i barnevognklasse.

Her har vi to av de nye deltakerne i sportsbarnevognklassen.

Det var SOL for tredje onsdagen på rad og den første med over 10 pluss, men vinden var noe kjølig så ikke alle løp med kortbukse og noen løp også med jakke. Det ble løpt fryktelig fort av en kar som "varmer" opp til de store løpene med Sognsvann Rundt Medsols. Forrige onsdag ladet han opp til NM i terrengløp, denne onsdagen varmet han opp til Sentrumsløpet. Hvor langt løp han og hvor fort? Det finner du via LES MER.

VI TAKKER IGJEN JØRGEN LINDALEN for FLOTTE og MANGE BILDER!!

Besøk Jørgen sine sider med flotte fotografier.Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:
    


HUSK ALLE BILDER KAN VISES I STORT FORMAT VED Å TRYKKE PÅ DEM
Deilig i sola for tredje onsdag av tre mulige denne sesongen, men det var litt  vind og den var frisk.


Starten går for det 411 Sognsvann Rundt Medsols. Først ut er i midten Eirik Gramstad som forrige onsdag varmet opp til NM  i terrengløp på Ås  hvor han ble nr.9 (av 54) og beste Vidarløper, med å løpe tidenes sjette beste tid på 1 runde: 9.44
4.plass  i NM terreng ble det forøvrig til løyperekordholder 1 runde på Sognsvann Hans Kristian Fløystad.
Den yngre karen til høyre i blått er Olaf Martin Talmo som for første gang løp under 11 minutter. Den nye persen lyder på 10:58
Vi gratulerer Olaf som er født i 2001, som gjør at han er like gammel som Sognsvann Rundt Medsols som ble arrangert første gang i 2001. Olaf var ifjor nestraskest gutt på 10km i 12-13 årsklassen med 36:11 i Hytteplanmila.

 Gerard Cornelissen 44 år (og ca. 44 kg v vekt på barn og vogn) ut i første gruppa sammen med de beste barnevognløse løperne.


Ole Kjell Langmyren (i grått til venstre) tilbake på Sognsvann etter en tur i Sverige med 1.27 på halvmaraton. Ole Kjell har ikke tenkt å spytte penger i kassa til Friidrettsforbundet og drar til utlandet for å løpe lisensfritt eller som så ofte ifjor løper Sognsvann Rundt Medsols. I lilla ingen ringere enn Ingeborg Dahl fra Ringerike Skiklubb. Ingeborg som har en rekke seiere på Sognsvann.

Flere startpuljer tømmer startområdet for løpereOg enda flere

Kristin Blomberg  Pedersen i fargerike løpsklær. Pedersen driver både med triatlon, skigåring og løping

Å nei vi rekker å slippe ennå en pulje avgårde

Fin beinflyt, fin armføring tor gutten har fått god trening i Nydalen Skiklubb


Til venstre spreke gutter som har løpt Nordmarkstraven allerede i en ung karriere.


Eirik Gramstad gjør nok en gang et raskt løp. Denne gang på 2 runder. 20:15 er sjette beste gjennom tidene. Løyperekorden har SRM sin svenske venn Erik Sjøkvist med 19:48


Markus Living debuterer i Sognsvann Rundt Medsols med seier på 1 runde: 10:22Elias Jonsson, Nydalens SKiklubb tar andreplassen på 1 runde med 10:28 som var pers.


Anders Nordberg, Slevik IL blir nummer 2 med 21:24 på 2 runder.Ola Matre , Modum 10:41 gir tredjeplass

Ganske sikkert raskeste barnevognløper i Norge:  Gerard Cornelissen 44 år (og ca. 44 kg v vekt på barn og vogn) løp inn på 11:00 !! SRM nederlandske venn.  


Til høyre ny arrangør i SRM-arrangjørgjengen i år  Trond Kildal som løper for Heming. 11:28, men ikke pers for 45-åringen.
Ingeborg Dahl vinner nok et løp på Sognsvann 11:56 holder i massevis denne onsdagen.


Espen Ringom 11:58

Jon Grunnan får en oppmuntrende replikk på veien mot 11:48 og dermed blir det PERS!


Kjersti Dahl søste av Ingeborg og også hun Ringkollen Skiklubb tar 4.plass på 12:38 og det var PERS!!

Vemund Aker ivrig Treningscamper løper fint forbi strandseglet til SRM. 12;43 i SRM 411Frode Klevstul mannen bak runners.no og norgesimporten av shorts fra Jamaica og Bermuda løper kort nedentil....men oventil????

Slik ser det ut 22.april 2015 fra Mørdarbacken med barnevognløperne samlet i mål


Å henge på ungdommen kan være lurt! Men ofte koster det.

Løperne blir små med Nordmaka kneisende over Sognsvann

Grønne sportsbarnevogner i grønn skog


Sportsbarnevognløperne kan ikke klage på oppmerksomheten fra hoffotograf Jørgen Lindalen!


Har du kommet deg frem til Mørdarbacken kommer du deg  til mål (husk bare at mållinjka er 10m nedenfor startseglet! 

Initiativtaker Heming Leira ble først ut av arrangørene med kortbukse i år.


Klara Lyngnes (prøvekjørte tidtakersjefsjobben forrige onsdag, denne onsdagen var det henne ordentlige debut og det gikk kjempefint. SRM har fått nok en sporty og flink arrangør. Ved siden av Klara er det årsdebut for Haavard Bakken som SRM-arrangør. I rød jakke og norges fineste fletter Sharon Broadwell som er blant de som arrangerer flest løp i Norge. Foruten en rekke SRM, arrangerer hun også Øyaløpene og Motbakkeløpene i Maridalsapene, Bisletts ultraløp og sitt eget rett ned i veien : Det Røde Huset Backyard Ultra


Sorte strømper, sort kortbukse, sort skjorte, sorte kofferten med tidtakerbrikker og sort ryggsekk er den enda godt at denne fyren har oransje sko. Riktignok er husene øverst i bildet restaureringsverdige , men fyren bør ha noen år tilgode til begravelsen.KLP med nok et klubbmesterskap på Sognsvann! Senere blir det 4.kamp på Bislett. Konvoluttene forteller om at det er delt ut premier til noen av deltakerne  For alle som måtte ønske det er det bare å legge mesterskapet sitt til SRM. Dere kan også få egen pulje å starte i.Magnat Treningscenter stilte med egne massører og etter at #Surresiri tokl utfordringen å la seg på benken var det flere som fikk knadd kroppen etter løpet. Her er det Mangeåring Kondismann Gisle Sellevold som ligger rett ut.

Stavros Litsos var aktiv toppidrettsutøver i bryting i Hellas, nå trener på Magnat Treningscenter.

Massasje og brosjyrer ble delt ut av Magnatgutta som løover å komme tilbake senere også, men bare ikke hvis det regner. Det skulle bli 27 løp å velge mellom fremover.

For de som prøvde massasjen ble det også trukket ut permier til  3 personer:


- Massasje med massør på Magnat Center: Tommy Grendar
- Gratis prøve time med prestasjonstrener på Magnat Center: Birgitte Gran Kløvstedt
- Fysikalsk behandling hos fysioterapeut på Magnat Center: Liv Berit Jegteberg Lystad

Les mer om Magnat Treningscenter HER.

Vi avslutter det 411 SRM med dette oversiktsbildet hvor vi bl.a. ser Monica Strand med godt hoftefeste i rødt. Monica som er frontkvinne for Eco Trail litt senere i år.


Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:
    
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar