onsdag 11. mars 2015

Påmelding til sesongåpning starter neste onsdag

Sola skal vi ikke se bort ifra at vi får se onsdag 8.april på sesongstarten. Men snøen er garantert forsvunnet. Dette bildet er fra åpningsløpet 3.april i 2013  Foto: Lasse Wilhelmsen, kondis.no


Grunnet at den første onsdagen faller på dagen før Skjærtorsdag i år, blir det en uke senere start på sesongen enn det som vanlig er. Til gjengjeld ser det ut til at det kan bli både snøfritt og gjørmefritt i sesongåpningen og at en kan løpe den vanlige løypa allerede i første løp.
Vanligvis må en på de 2-3 første løpene løpe rundt Mõrdarbacken da denne pleier å være snøfyllt og så gjørmefyllt til slutten av april.

NB: Har du egen SRM-brikke trenger du IKKE melde deg på. Det er KUN de som ikke har SRM-brikke som må melde seg på.

Lurer du på om briken din fortsatt virker? Det er stor mulighet for det sjøl om du har kjøpt den for mange år siden. Kom tidlig på Sognsvann, test brikken etter at vi har koblet til størm. Blinker brikken fungerer den.

Årets brikke koster 660 og gir tilgang til alle løpene rundt Sognsvann så lenge brikken varer. Dvs. så lenge batteriet holder. Garantien for brikken er 3 år, men de fleste kan bruke brikken sin 5-6 år. Ja ifjor var det folk som løp med brikke kjøpt i 2008. 7 sesonger.

Påmelding til årets sesong starter onsdag 18.mars klokka 18:00I morgen: Blir det tidenes siste fakkelløp 28.oktober 2015?


Besøk våre samarbeidspartnere på Sognsvann:
    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar