tirsdag 2. september 2014

SRM 400 feirer med ny sponsor: Hofseth BioCareSognsvann Rundt Medsols jubilerer med sitt 400. løp   Det aller første løpet ble arrangert 9.mai 2001.
Da var det tre deltakere med. I forrige løp ble start nr. 6000 passert


HOFSETH BIOCARE
har ingått samarbeidsavtale med Sognsvann Rundt Medsols og går inn som sponsor.

Deltakere av SRM vil senere i høst få tilbud med informasjon og vareprøver fra primus motor i HBC, Ole Arne Eiksund.

Hofseth BioCare sitt mål er tilby marine ingredienser og produkter for humant konsum og med høy verdi. Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk, tar vi vare på kvaliteten i protein, kalsium og fersk lakseolje. HBC sitt mål er derfor å bidra til bærekraft ved effektiv utnyttelse av marine ressurser.
Sognsvann Rundt Medsols er kjent som løpet som har
værgudene som sponsor.


MØT OPP TIDLIG!
Som vanig når Sognsvann Rundt Medsols feirer jubileum, blir det trekning av premier i forkant av arrangementet.  Kl.17:30 blir det "amerikansk" trekning i kjent SRM stil hvor en kan vinne kondisjonerte bøker fra Kondis, gavekort fra Løplabbet m.m.

SUPERTILBUD på KONDIS!
Sognsvann Rundt Medsols har inngått avtale med Kondis og før og etter løpet onsdag kan en bli medlem av Kondis for den utrolige lave prisen av 100.- kr.  Les mer på kondis.no

MELD DEG PÅ OVER NETT!
Hvis du ikke har egen SRM-brikke bør du melde deg på over nett så vi unngår for stor kø på Sognsvann. Når trekning av premiene foregår kl.17:30 gjelder det å ikke stå i brikkekø!
HER kan du melde deg på over nett frem til kl.15:00 på onsdag.

En kan også melde seg på på Sognsvann (da kun for leiebrikke) . Møt senest opp 17:30 og skal du få med deg premietrekning bør du komme innen 17:15

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar