tirsdag 17. juni 2014

Sognsvann Rundt Medsols avslører onsdag nytt løp i Oslo


Video filmet og redigert av Stian S. Møller  I 2012 ble Ivar Formos Minneløp  for første gang gjort kjent for løpsverdenen 28.juni før Sognsvann Rundt Medsols arrangementet den onsdagen. 

Det har vært tradisjon i Oslo at Sognsvann Rundt Medsols avslører nye løp under sine arrangementer på onsdager. I fjor var faktisk første gang siden 2007 at det ikke var noe løp som ble kjent for allmenheten for første gang under et Sognsvann Rundt Medsols arrangement.

Nå er det imidlertid klart for "avduking" av et nytt løp i Oslo igjen. Offentliggjørelsen kommer rett før start under morgendagens Sognsvann Rundt Medsols. Dermed har SRM avslørt nye løp hvert år i 2008-2012 og nå i 2014. 


Vi minner om at Månedens Premie er tilbake! SRM har fått i stand avtalen vi har hatt en rekke år tidligere med hovedsamarberidspartner Løplabbet. Stedet du som løper kjøper skoene dine. Ingen steder  får du så god hjelp til å kjøpe de riktige skoene som der. Ta en kikk innom sidene deres her.

De som løper alle SRM-løp i en og samme måned er med i trekning av et par fritt valgt joggesko fra Løplabbet. Trekningen finner sted kl.17:30 foran det siste SRM i måneden i startområdet. Kun de som er tilstede ved trekningen kan vinne. Før løpet den siste onsdagen i måneden offentliggjør vi navnene på de som kan vinne.
Se ikke bort i fra at det kan bli ekstra premier.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar