tirsdag 24. juni 2014

Onsdag løper alle skeivt rundt Sognsvann i Europride og SRMOnsdag løper vi alle skeivt, gjør du ikke det kommer du ikke rundt Sognsvann.

SRM MED EUROPRIDELØPET
I fjor hadde Oslo Pride sitt løpsarrangement innlagt i Sognsvann Rundt Medsols, i år har Oslo Europride med homofile, lesbiske, bifile og transpersoner fra hele Europa på besøk, sitt arrangement sammen med SRM. 

Det er med glede og stolthet at SRM stiller opp på dette. Formålet med Europride er å synliggjøre skeiv kultur og bidra til aksept og respekt for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner. Vi lever i et samfunn hvor det fortsatt ER en sak å være homofil, hvor homofile fortsatt tar sjølmord mye oftere enn heterofile, hvor det fortsatt er mange idrettsutøvere som ikke vil stå frem med sin legning. Så lenge det er slik er det svært viktig å synliggjøre. 
Onsdag ønsker vi hjertelig velkommen til Sognsvann Rundt Medsols alle skeive og  alle A4, og alle andre som føler seg anderledes eller helt normale til løping rundt deilige Sognsvann.

Les mer om Europride her.

KNALLTILBUD på KONDIS
For bare 100 kr kan du få medlemskap i Kondis som gir deg en rekke meldemsfordeler, kun denne kvelden. Les om alle medlemsfordelene her.
ÅRETS FØRSTE MÅNEDENS PREMIE
I samarbeid med Løplabbet trekker vi ut et par fritt valgt joggesko (1500.- i gavekort ) blant de 25 som har løpt alle løp i juni og som er tilstede fysisk ved startstedet når trekningen foregår kl.17:30

Sjekk ut sidene til vår hovedsamarbeidspartner: Løplabbet.Anders Vindvad Privat
August Tobiesen Privat
Bergsvein Byrkjeland KOLL
Berte Bøe Njård
Eivind Giske Privat
Eskil Byrkjeland KOLL
Gunnar Simenstad Statoil Bil
Henrik Kvisgaard Hytteplan
Henrik Ness Privat
Karl Ove Steffensrud opf.no
Kjell Johannessen Hauketo
Liv Berit Jegteberg Lystad Drøbak Sykkel
Magne Mjærum Mesnali Skilag
Marco Parma Privat
Odd Gangås Wombles
Ole Kjell Langmyren DnB NOR
Rolf Nielsen IBM
Svein Huse Systema
Terje Gustavsen Privat
Terje Lassesen Privat
Tore Brønnum Privat
Torger Schia HelleTjalve
Trond Andersen BMIL
Unni Sverdrup-Thygeson Spreke hopper
Vegard Ness Røa IL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar