søndag 1. juni 2014

Ny målgangsteknikk på Motbakkeløpene i MaridalsalpeneMotbakkeløpene i Maridalsalpene arrangeres på enkleste mulig vis. Vi har som regel kun de arrangørene vi trenger og bærer tungt oppover bakkene.
Nå prøver vi ut å  bruke noe av det samme systemet som brukes i orientering, for å redusere vekten av utstyret vi bærer opp.  Da må brikken du løper med festes på høyre arm og med selve brikken vendt ut mot høyre. Når du passerer mål og "platen" sveiper du brikken i nærheten av platen.. Men ikke dump bort i den slik at den faller ned.

(det er en mulighet for at systemet blir som tidligere, hvor en bare løper rett i mål. Men alle deltakere i Motbakkeløpene i Maridalsalpene  må lære seg  den nye målgangsmetoden. Resultatet av ikke å gjøre det vil bli at en ikke får tid og må gå tilbake for å få lest av brikken når det er fritt for andre løpere som kommer stormende)

Videosnutten og bildet er fra testløpet opp til Fagervann gjort på torsdag. Vi kan rapportere at vanntemperaturen var aldeles ypperlig med 17-18 grader som lover veldig bra for Fagervann Opp 1.juli
Påmelding til Fagervann Opp starter forøvrig tirsdag 3.juni kl.21:00 (Rett til Værs ble fullt på snaue to døgn)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar