tirsdag 20. mai 2014

Motbakkeløpcupen i Maridalsalpene feirer 5-års jubileum!


Inger Liv Bjerkreim Nilsen vant alle løpene i Motbakkecupen i Maridalsalpene i fjor.
I tillegg satte hun løyperekorder for alle løpene.


Sognsvann Rundt Medsols har fått dispensasjon fra Fylkesmannen for å arrangere  Motbakkeløpene i Maridalsalpene.  Det er blitt gitt dispensasjon for 100 deltakere.  

Historien bak
Motbakkecupen i Maridalsalpene ble arrangert første gang i 2010 og kom som en naturlig utvikling av de første motbakkeløpene i Maridalsalpene i 2008 og 2009.
Fagervann Opp ble arrangert 2008. I 2009 kom så Sellanrå Opp og Gaupekollen Opp med. Med Rett til Værs! i 2010 var det fire løp og vi lagde likesågodt en motbakkekarusell og motbakkecup av det hele.
Året etter i 2011 fikk vi så med Skjennungsstua Opp. Dermed har vi fem løp med et løp hver måned i juni, juli, august, september og oktober. Alle løp går første tirsdag i måneden kl.18:00, bortsett fra Gaupekollen Opp som går andre tirsdag i september for ikke å kollidere med Sørkedalsløpet.
Nå blir det jubileum med den femte motbakkekarusellen og motbakkecupen.


Motbakkecupens avslutning
På det siste løpet opp til Skjennungsstua avsluttes cupen med hjemmelaget suppe, kaker og noe å drikke alt på arrangørens bekostning. Deretter blir det premieutdeling for vinnerne på Skjennungsstua Opp og sammenlagt i cupen før det blir premietrekning for alle som har deltatt på løpet.


Påmeldingen åpner torsdag 23.mai kl.18:00
Grunnet at vi ble litt forsinket med søknad om dispensasjon for å arrangere arrangementene innen på naturreservatet i Mellomkollen, starter påmeldingen først på torsdag denne uken.
F.o.m. neste løp Fagervann Opp blir det påmelding til vanlig tid:


LØPSDATO                                                            ÅPNING AV PÅMELDING
Tirsdag 1.juli : Fagervann opp      TIRSDAG  3.JUNI kl.21:00
Tirsdag 5.august: Sellanrå opp      TIRSDAG  8.JULI kl.18:00
Tirsdag 9.sep.: Gaupekollen opp     TIRSDAG 12.AUG  kl.18:00
Tirsdag 7.okt.: Skjennungsstua opp  TIRSDAG  9.SEP  kl.21:00

Startkontingent er kr.50 per løp, det gjelder også de med egen SRM-brikke. Alle løper med leiebrikke som utdeles ved start fra kl.17:00  DET ER INGEN ETTERANMELDING!!
Vi har dispensasjon for 100 deltakere og kan ikke ta med flere.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar