onsdag 23. april 2014

Else Kåss Furuseth løper for Flyktningehjelpen på Sognsvann


Ypperlig løpsforhold på Sognsvann i kveld.. Strålende sol er meldt og 12 grader.  Når du først er på Sognsvann er det også mulighet for å dra innom teltet til  Else Kåss Furuseth som i forbindelse med Artistgallaen  på lørdagen vil samle faddere til Flyktningehjelpen. Flyktningehjelpen har fokus på Barn på flukt fra krig. Som fadder betaler du 250 kr. til Flykningehjelpen i måneden.

Else Kåss Furuseth skal løpe en runde rundt Sognsvann for hver fadder og allerede har over 100 faddere meldt seg. Når hun ikke løper rundt Sognsvann  bor hun i telt like ved vannet.
Ønsker du å bli fadder kan du melde deg på ordningen ved å sende en SMS med kodeord FADDER til 08009.   Vil du hjelpe Furuseth med å løpe rundene rundt Sognsvann henvender du deg i teltet.

Det blir også tidenes tilbud på KONDIS-medlemskap kun 100 kr for et het års medlemskap som inkluderer en  rabatter i butikker som Løplabbet, Oslo SPortslager, Bull & Ski og kajakk, Sportsmaster med flere.
Les mer på kondis.no

Allerede er forhåndspåmeldingen stor, så har du ikke egen SRM-tidtakerbrikke anbefaler vi deg å melde de på over nett. Nettpåmeldingen er åpen til kl.15:00  HER MELDER DU DEG PÅ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar