onsdag 5. februar 2014

Sognsvann Rundt Medsols - Det åpne arrangørløp 26.februar

Slik så det ut i 2012 under løpet

26.februar er det igjen klart for Det Åpne Arrangørløpet rundt Sognsvann. Det er den 8.utgaven.
Ifjor eksploderte det med deltakere i arrangørløpet tross at det var en flott kveld for skitur i lysløypene. Tidligere hadde det aldri vært over 20 deltakere, nå meldte 71 seg på og hele 51 fullførte!

Arrangørløpet er noe som arrangørene av løp gjerne arrangerer på en hverdag i nærheten av den ordentlige løpsdagen og gir arrangørene også mulighet for å løpe løypa.
For en del år tilbake lagde SRM et slikt løp og daværende arrangør +Tim Bennett og initiativtaker til SRM +Heming Leira bestemte seg for å legge løpet til den kaldeste perioden av året nemlig februar. 
De lovet hverandre å stille i et lettere antrekk og slik ble det.Tradisjonen lever videre sjøl om det er få som har tatt opp arven når det gjelder å løpe lettkledt. Blir det flere lettere antrukket i årets arrangørløp?

STED: Sognsvann
Dato: 26.februar
Dag:    Onsdag
Klokka: 18:00

Startkontingent: O.-
Påmelding: HER MELDER DU DEG PÅ
Lengde: 1 runde (3258 meter)
Tidtaking: Så enkel som mulig , deltakerne oppfordres til å ta tida sjøl
Skoantrekk: Vanlig joggesko (De offentlige etater brøyter hele året så det blir fine løpsforhold)
Hodeantrekk: Hodelykt er det mange som putter rundt hårlokkene
Premier:
Før 2013: Nei
2013: Ja
2014: Ja
Hva slags premiering: Trekning blant alle deltakerne rett før start.

Løyperkorder:
Deltakerrekord: 
Et historisk åpent arrangørløp i 2010. Fra venstre:
"Ikke alle kan kalle seg det samme som oss" Sigurd Steenseth, en av superveteranene i SRM-sammenheng som deltok allerede 23.mai 2001 i det 3.SRM-løpet. Kvinnen i JA-antrekket er ingen ringere enn +Silja Amundsen  SRMs egen materialforvalter. Tett på henne finner vi Tim Bennett som var med å arrangere SRM i mange år i begynnelsen. I lett hoppstil initiativtaker Heming Leira. Til høyre for ham mannen som ofte ankommer SRM med trillekoffert sjølveste +Kjell Johannesen! Den eneste i Norge som har løpt 5 løpskonkurranser på 5 dager i Oslo!

Rett bak Kjell finner vi Pistolkvinnen +Kirsten Eline Rakkestad som tilhører et meget eksklusivt selskap, nemlig de som har deltatt samtlige sesonger i SRM, dessuten var hun en av 3 arrangører av det aller første motbakkeløpet i Maridalsalpene!
Til høyre for henne finner vi +Jeanette Grunnan oooppps vi mener +Tonje Haugen arrangør av +Sognsvann Rundt Medsols (SRM) for noen år siden og dessuten mor til Oscar. Ytterst til høyre sjølveste +Sharon Broadwell  vår eminente 3runderske (som vi engang kalte henne i SRM-videoen). Løp sitt aller første SRM 10.april 2002 og som en av de få debuterte hun på 3 runder. Det ble også hennes distanse og fra sin første tid på 41.28 løp hun seg ned til pers på 35:52 som fortsatt er aldersrekord for 43-åringer. Sharon har en rekke aldersrekorder på både 1,2 og 3 runder. Siden 2008 har hun vært med å arrangere SRM, Motbakkeløp i Maridalsalpene og Øyakarusell. Det har blitt færre løp rundt vannet, hyggelig derfor at hun kom tilbake med en del løp i 2012 og 2013.


Du lurer kanskje på hvorfor Silja har JA på T-skjorta, hvorfor vi kaller Rakkestad for Pistolkvinnen eller hva det er for noe med Oscar og SRM? Følg med på Sognsvann Rundt Medsols her på hjemmesiden her kommer det nok flere historier.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar