mandag 24. februar 2014

Mot rekorddeltakelse i SRMs arrangørløp onsdag


Denne bommen har savnet folka med joggesko, onsdag får den en smakebit på det som venter utover våren. Gjett om den gleder seg!Mens snøen renner bort, titter bakken frem rundt Sognsvann. 56 løpshungrige har allerede meldt seg på løpet 2 dager før løpsdagen og normalt kommer det til en en rekke løpere de siste dagene.


I dag har arrangøren tatt seg en løpetur rundt Sognsvann og slik er løpsforholdene:


Fra brua rett etter starten til rett før volleyballvbanen er det isunderlag, men som i resten av løypa der det er is, er det strødd veldig godt og ingen problemer å løpe.

Når du kommer til stranden ved volleyballbanen er det mjukt jordunderlag helt til 1km. Derfra er det is som er godt strødd frem til der løypa snur hjemover. På vei hjemover er det bart frem til brua hvor det går oppover etterpå (ca. 2.5 km) i ca. 150 meter. Så er det bart igjen til de siste 150 meterne frem til 3km, derfra og inn løper du på greit underlag.

Det var flere løpere å se enn skiløpere og det sier vel det meste. 

Det kan bli opp mot 17mm nedbør frem til løpet så her kan det bli ennå mindre is om enn noe mer vått.
Frem mot kl.18:00 når løpet går  (møt opp 17:45 da trekkes det ut noen premier blant de som er tilstede og har meldt seg på over nett) går det mot opphold og kl.18:00 skal det være lett bris fra sør. Værgudene spisser formen mot onsdagene.

MELD DEG PÅ OVER NETT  (SRM arrangørløp arrangeres på enkleste vis, hvor alle tar tida sjøl og vi samler inn tidene etterpå i mørket, så meld deg på over nett i forkant, premievinnerne trekkes blant de som er påmeldt over nett)
HER er listen over de påmeldte.

HER kan du melde deg på.  (frem til kl.15:00 på onsdag)

BILDER FRA SOGNSVANN MANDAG 16:30 - 17:00


På vei ned mot start og målområdet

Slik ser det ut i start og målområdet til Sognsvann Rundt Medsols, her er det tyske løpsvenner som tester norges mest brukte treningsløype. Vi er i februar og det er bedre føre enn det pleier å være nærmere sesongåpning i slutten av mars.


Her nærmer det seg passering 1 km og det er flott underlag å løpe på.For de som fortsatt vil gå på ski så arrangeres det langrennskurs.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar