fredag 25. oktober 2013

SRM i tåkeheimen


Hågen Urseth vant 1 runde for tredje onsdag på rad. I tåka ble det 4 sekunder saktere tid enn sist onsdag. 100 deltakere løp gjennom tåke og mørke, flere løp med hodelykt. Neste onsdag avsluttes sesongen med fakkelløp.

Vinnere SRM 375 16. oktober - menn
1 runde Hågen Urseth Privat 10:26
2 runder Lasse Rypdal Østmarka IL 26:45
3 runder Øystein Sandvik Pwc 36:38


Pernille Karlsen Antonsen (bildet) og  Oda Scheele tok dobbeltseier på 1 runde for kvinner. Sterkt av de to 11-åringene!  Pernille var bare 35 sekunder bak aldersrekorden til Martine Engebretsen, Heming for 11-åringer. Det er ikke mye når en tenker på hvor mørkt og tåkete det var.

Vinnere SRM 375 16. oktober - kvinner
1 runde Pernille Karlsen Antonsen KOLL 12:46
2 runder Hanne Gro Korsvold Oslofjord Triatlon 42:29
ALLE   RESULTATER

   Før start mens det ennå var lyst. Andreas Gossner tett på SRM-arrangørene Marianne Følling og Jeanette    Grunnan.

   Trolsk stemning ved Sognsvann. Linda Glesnes tar imot tidtakerbrikken for avlesning.

    Klara Lyngnes, Rail-Xbil og til høyre Trine Vågen, Koll. Lyngnes har deltatt i alle motbakkeløpene i             Maridalsalpene og en rekke SRM.  Denne onsdagen løp hun sitt 99. Sognsvann Rundt Medsols og 15. for   sesongen. Hun løp sitt første  SRM i 2005. Neste onsdag kan hun bli den niende kvinne som runder 100 løp.    På plassen foran henne på  adelskalenderen for flest SRM-løp ligger nettopp Trine Vågen, som har 102  løp.

Charlotte Kunz og Frode Klevstul har nesten 200 SRM tilsammen. Kunz med en rekke seiere på 2 runder i år, nøyde seg med 1 runde, noe også Klevstul var fornøyd med. Kunz løp sitt 56. SRM mens Klevstul har nådd 131.


Neste onsdag løper de fakkel-løpet. I fjor hadde den første snøen falt og på løpsdagen var det vått, vått. Nå er det spådd 6 pluss grader og SOL (men den går ned før løpet). Stian S. Møller filmet fra    forberedelsene og litt fra løpet og snakket med flere av deltakerne etter løpet i fjor.

<

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar